Голямо предизвикателство се задава за Елена (София Маринкова) в следващия

...
 Голямо предизвикателство се задава за Елена (София Маринкова) в следващия
Коментари Харесай

Евдокия става свекърва на дъщеря си в „All Inclusive”

 Голямо предизвикателство се задава за Елена (София Маринкова) в идващия епизод на „ All Inclusive ” тази събота от 21:00 ч. по NOVA. Евдокия (Нели Монеджикова) изненадващо се появява на фамилната отмора и е шокирана от новината, че личната й щерка не я разпознава. След като схваща цялата история с частичната амнезия на Елена, тя се ядосва, че е принудена да се включи в театъра, който всички разиграват.

Усложненията се усилват, тъй като Емил (Явор Борисов) към този момент я е показал за своя майка. Ще успее ли Евдокия да изиграе правдоподобно ролята на свекърва на щерка си и по какъв начин ще се развият връзките им с Елена?

Параноята на Парушев (Петър Калчев) взима връх след инцидентно открит зарязан куфар в лобито на хотела. Кандидат-кметът е уверен, че това може да е бомба и подозира, че убийците от Албена, които измами предишното лято, са по петите му. Уплашен, Парушев се обръща за подпомагане към приятеля си Емил и упорства да го научи на самозащита, ако бъде атакуван. Как ще приключи спонтанният курс, ще има ли същинска офанзива против Парушев и по какъв начин ще се оправи той с възходящото напрежение?

Междувременно Константин (Стефан Иванов) и Албена (Лили Сучева) вземат решение да купят апартамент на сина си в София. Това е част от житейския им проект Жоро (Мартин Методиев) да следва право в столицата и на по-късен стадий да поеме бизнесите на родителите си. Младежът обаче има свои лични фантазии, които изрично се разграничават от фамилните упования. А това, което не му дава мира сега, е подозрението, че може да е наследник на Христо (Ненчо Балабанов). Жоро не се колебае и незабавно принуждава майка си да признае истината. Каква ще е реакцията на Албена и дали е подготвена да разкрие надълбоко защитаваната загадка?

Гледайте новите епизоди на „ All Inclusive “ в събота от 21:00 ч. по NOVA. Следете всичко за „ All Inclusive “ във и на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР